ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Hulp nodig in familierecht of erfrecht?


Scheiden doet lijden. Het is net in die emotionele momenten in uw leven dat u nood heeft aan een vakkundig gespecialiseerd advocaat die u bijstaat in moeilijke tijden. Wij trachten op een respectvolle manier een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden en gaan voor u door het vuur als het nodig is.

Wij begeleiden u met begrip voor uw bekommernissen en werken de best mogelijke regeling uit inzake het omgangsrecht met en alimentatie voor de kinderen, verdeling van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK

HEB JE EEN (ECHT)SCHEIDING? BESPAAR JEZELF HEEL WAT TIJD & KOSTEN VIA DEZE GIDS:

Dankzij het 8-stappenplan kom je niet voor verrassingen te staan & zal het je een grote som geld besparen.

Download deze extreem handige gids (volledig gratis) als je gaat scheiden en zorg ervoor dat jij niet de fouten maakt die andere wel maken omdat ze niet voldoende geĆÆnformeerd te zijn.

KLIK HIER OM TE DOWNLOADEN
KIES VOOR PANIS-LAW

Onze troeven

Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiƫring.

GOED OM TE LEZEN

Blogs over familierecht, echtscheidingen en erfrecht


WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Dienstenwet en tarieven


Bekijk hier alle informatie inzake dienstenwet, tarieven en algemene voorwaarden. Specifieke vragen hierover? Contacteer Panis-Law voor meer informatie.

MEER INFORMATIE
WIJ STAAN PARAAT

Advies nodig in familierecht of erfecht?


Een eerste verkennend gesprek bindt u tot niets en is geheel vrijblijvend en gratis. Wij maken graag tijd voor u om uw dossier te bespreken en geven u ons uw vakkundig advies. Wenst u een gratis consultatie? Klik op onderstaande button.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK