ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES VAN AAN ADVOCAAT STRAFECHT

Hulp nodig in strafrecht?


Wij verlenen u bijstand als u door de politie verhoord wordt in het kader van een strafonderzoek. Indien u wordt gedagvaard voor de correctionele rechtbank verdedigen wij u met kennis van zaken en trachten wij een voor u zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Wij pluizen uw dossier volledig uit en bespreken dit grondig met u. Indien u het slachtoffer bent van een misdrijf, stellen wij ons in uw naam burgerlijke partij en vorderen een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK
KIES VOOR PANIS-LAW ALS ADVOCAAT IN STRAFRECHT

Onze troeven als advocaat strafrecht

Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Dienstenwet en tarieven


Bekijk hier alle informatie inzake dienstenwet, tarieven en algemene voorwaarden. Specifieke vragen hierover? Contacteer Panis-Law voor meer informatie.

MEER INFORMATIE
WIJ STAAN PARAAT

Advies nodig van een advocaat strafrecht?


Een eerste verkennend gesprek bindt u tot niets en is geheel vrijblijvend en gratis. Wij maken graag tijd voor u om uw dossier te bespreken en geven u ons uw vakkundig advies. Wenst u een gratis consultatie? Klik op onderstaande button.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK