ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Hulp nodig van een advocaat verkeersrecht in Hasselt?


Ons kantoor behandelt tal van verkeersdossiers. Indien u gedagvaard wordt voor een verkeersovertreding of ongeval voor de politierechtbank of omgekeerd indien u het slachtoffer bent, wij behartigen uw belangen ten volle.

Wij hebben een bijzondere expertise in het aansprakelijkheidsrecht en de afhandeling van schadevergoedingen. Contacteer ons vrijblijvend om je dossier te bespreken.

CONTACTEER ONS

Waarvoor kan je ons inschakelen?


DAGVAARDING

Indien u een dagvaarding ontvangt om te verschijnen voor de politierechtbank, doet u er goed aan u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat inzake wegverkeer die met volle overtuiging uw belangen zal verdedigen.

VERKEERSOVERTREDING

Alles m.b.t. alcoholintoxicatie, dronkenschap, rijden onder invloed van drugs, vluchtmisdrijf, snelheidsovertreding, door het rood gereden en overtredingen in alle graden.

VERKEERSONGEVAL

Wij verlenen u bijstand als u door de Bijstand als slachtoffer van een verkeersongeval en het verkrijgen van een schadevergoeding. Hulp wanneer de tegenpartij niet is verzekerd. Bent u in fout? Ook dan is juridisch advies geschikt.

SANCTIES

Alles m.b.t. geldboetes, rijverbod, werkstraf, alcoholslot en hulp bij het aanvragen van uitstel en opschorting.tevens op vlotte wijze al uw invorderings- en incassodossiers.

BIJZONDERE TOPICS

Alles m.b.t. beginnende bestuurder of professionele bestuurder en herhaling of verjaring van overtredingen.van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

RECHTSBIJSTAND

Indien u in het kader van een verkeersovertreding of verkeersongeval nood hebt aan juridische bijstand, weet dan dat de kosten van deze juridische bijstand in vele gevallen worden gedekt door uw rechtsbijstandverzekering. De bijstand van een gespecialiseerd advocaat inzake wegverkeer is met andere woorden veelal volledig gratis.

VRAAG NU GRATIS ADVIES AAN
KIES VOOR PANIS-LAW

Onze troeven

Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Dienstenwet en tarieven


Bekijk hier alle informatie inzake dienstenwet, tarieven en algemene voorwaarden. Specifieke vragen hierover? Contacteer Panis-Law voor meer informatie.

MEER INFORMATIE
WIJ STAAN PARAAT

Advies nodig van een advocaat verkeersrecht Hasselt?


Een eerste verkennend gesprek bindt u tot niets en is geheel vrijblijvend en gratis. Wij maken graag tijd voor u om uw dossier te bespreken en geven u ons uw vakkundig advies. Wenst u een gratis consultatie? Klik op onderstaande button.

CONTACTEER ONS