ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Hulp nodig in aannemings- en bouwrecht?


Ons kantoor behandelt tal van bouwdossiers. Heeft u problemen met de aannemer of architect? Zijn er gebreken aan de woning, worden afspraken niet nagekomen, is uw factuur hoger dan overeengekomen? Wij lossen het voor u op.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK
KIES VOOR PANIS-LAW

Onze troeven

Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Dienstenwet en tarieven


Bekijk hier alle informatie inzake dienstenwet, tarieven en algemene voorwaarden. Specifieke vragen hierover? Contacteer Panis-Law voor meer informatie.

MEER INFORMATIE
WIJ STAAN PARAAT

Advies nodig in aannemingsrecht en bouwrecht?


Een eerste verkennend gesprek bindt u tot niets en is geheel vrijblijvend en gratis. Wij maken graag tijd voor u om uw dossier te bespreken en geven u ons uw vakkundig advies. Wenst u een gratis consultatie? Klik op onderstaande button.

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK