Schakel gratis juridisch advies in bij uw verkeersproblemen.


Betaal niet blindelings uw boete of ga niet zonder bijstand van een advocaat naar de rechtbank. Vraag raad aan een specialist met meer dan 30 jaar ervaring in verkeersrecht.

Wij zorgen voor uw optimale verdediging en dit op kosten van uw verzekering rechtsbijstand.

Waarvoor kan je ons inschakelen?


DAGVAARDING

Indien u een dagvaarding ontvangt om te verschijnen voor de politierechtbank, doet u er goed aan u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat inzake wegverkeer die met volle overtuiging uw belangen zal verdedigen.

VERKEERSOVERTREDING

Alles m.b.t. alcoholintoxicatie, dronkenschap, rijden onder invloed van drugs, vluchtmisdrijf, snelheidsovertreding, door het rood gereden en overtredingen in alle graden.

VERKEERSONGEVAL

Wij verlenen u bijstand als u door de Bijstand als slachtoffer van een verkeersongeval en het verkrijgen van een schadevergoeding. Hulp wanneer de tegenpartij niet is verzekerd. Bent u in fout? Ook dan is juridisch advies geschikt.

SANCTIES

Alles m.b.t. geldboetes, rijverbod, werkstraf, alcoholslot en hulp bij het aanvragen van uitstel en opschorting.tevens op vlotte wijze al uw invorderings- en incassodossiers.

BIJZONDERE TOPICS

Alles m.b.t. beginnende bestuurder of professionele bestuurder en herhaling of verjaring van overtredingen.van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

RECHTSBIJSTAND

Indien u in het kader van een verkeersovertreding of verkeersongeval nood hebt aan juridische bijstand, weet dan dat de kosten van deze juridische bijstand in vele gevallen worden gedekt door uw rechtsbijstandverzekering. De bijstand van een gespecialiseerd advocaat inzake wegverkeer is met andere woorden veelal volledig gratis.

VRAAG NU GRATIS ADVIES AAN

Lees mee wat onze klanten over ons zeggen


Dit mag je verwachten van Panis-Law uit Hasselt.


Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

Kies voor ervaring & zekerheid.


Het kantoor PANIS-LAW kan bogen op een jarenlange en rijke ervaring in de advocatuur. Ons kantoor heeft een bijzondere interesse, aanleg en know-how voor het bouw- en aannemingsrechtfamilierechtstrafrechtverkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. Wij verzorgen tevens de invordering en incasso van uw facturen.

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in onze aanpak. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte, stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100 % inzet alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.

Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u wordt begeleid op het volledig project van uw zaak met adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is PANIS-LAW uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening op maat gegarandeerd.

Patrick panis advocaat hasselt

Welke voordelen zijn er voor mij?


  • Het is volstrekt gratis. U betaalt ons niets wanneer u onderaan uw aanvraag indient en wij u vervolgens advies geven.
  • Blijkt dat het toch zinvol is om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat, gaan wij gratis na of u kosteloos van onze service gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies van een advocaat met 30 jaar ervaring in verschillende rechtsdomeinen.
  • Wij werken volledig onafhankelijk en dienen enkel uw belang.
  • Wij behandelen uw dossier in gans Vlaanderen.
  • Klantvriendelijke behandeling.
Patrick panis advocaat hasselt

Vraag nu vrijblijvend advies of meer informatie aan Panis-Law advocatenkantoor uit Hasselt.


OPGELET: je gegevens zijn veilig bij ons. Deze zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien of om een afspraak te maken. Deze zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.