Waar kan Panis-Law als advocaat in Hasselt je mee helpen?


AANNEMINGSRECHT & BOUWRECHT

Heeft u problemen met de aannemer of architect? Zijn er gebreken aan de woning, worden afspraken niet nagekomen, is uw factuur hoger dan overeengekomen?

U kan met alles m.b.t. aannemingsrecht & bouwrecht bij ons terecht.

VERKEERSRECHT

Indien u gedagvaard wordt voor een verkeersovertreding of ongeval voor de politierechtbank of omgekeerd indien u het slachtoffer bent, wij behartigen uw belangen ten volle.

Wij hebben een bijzondere expertise in het aansprakelijkheidsrecht en de afhandeling van schadevergoedingen.

STRAFRECHT

Wij verlenen u bijstand als u door de politie verhoord wordt in het kader van een strafonderzoek. Indien u wordt gedagvaard voor de correctionele rechtbank verdedigen wij u met kennis van zaken en trachten wij een voor u zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Wij pluizen uw dossier volledig uit en bespreken dit grondig met u. Indien u het slachtoffer bent van een misdrijf, stellen wij ons in uw naam burgerlijke partij en vorderen een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

HANDELSRECHT & ECONOMISCH RECHT

Bent u zelfstandige of KMO? Ons kantoor begeleidt u in al uw aspecten van uw zakendoen. Wij stellen voor u duidelijke en heldere contracten op, aannemingsovereenkomsten, factuurvoorwaarden e.d.m.

Indien u met een probleem geconfronteerd wordt, stellen wij alles in het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen, zo nodig door adequate juridische acties indien minnelijke regeling niet mogelijk blijkt te zijn. Wij verzorgen tevens op vlotte wijze al uw invorderings- en incassodossiers.

FAMILIERECHT & ECHTSCHEIDINGEN

Scheiden doet lijden. Het is net in die emotionele momenten in uw leven dat u nood heeft aan een vakkundig gespecialiseerd advocaat die u bijstaat in moeilijke tijden. Wij trachten op een respectvolle manier een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden en gaan voor u door het vuur als het nodig is.

Wij begeleiden u met begrip voor uw bekommernissen en werken de best mogelijke regeling uit inzake het omgangsrecht met en alimentatie voor de kinderen, verdeling van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

VRAAG NU GRATIS ADVIES AAN

Lees mee wat onze klanten over ons zeggen


Dit mag je verwachten van Panis-Law uit Hasselt.


Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

Kies voor ervaring & zekerheid.


Het kantoor PANIS-LAW kan bogen op een jarenlange en rijke ervaring in de advocatuur. Ons kantoor heeft een bijzondere interesse, aanleg en know-how voor het bouw- en aannemingsrechtfamilierechtstrafrechtverkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. Wij verzorgen tevens de invordering en incasso van uw facturen.

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in onze aanpak. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte, stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100 % inzet alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.

Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u wordt begeleid op het volledig project van uw zaak met adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is PANIS-LAW uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening op maat gegarandeerd.

Patrick panis advocaat hasselt

Wat mag je van ons verwachten als je advocaat in Hasselt?


  • Het is volstrekt gratis. U betaalt ons niets wanneer u onderaan uw aanvraag indient en wij u vervolgens advies geven.
  • Blijkt dat het toch zinvol is om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat, gaan wij gratis na of u kosteloos van onze service gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies van een advocaat met 30 jaar ervaring in verschillende rechtsdomeinen.
  • Wij werken volledig onafhankelijk en dienen enkel uw belang.
  • Wij behandelen uw dossier in gans Vlaanderen.
  • Klantvriendelijke behandeling.
Patrick panis advocaat hasselt

Vraag nu vrijblijvend advies of meer informatie aan Panis-Law advocatenkantoor uit Hasselt.


OPGELET: je gegevens zijn veilig bij ons. Deze zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien of om een afspraak te maken. Deze zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.