Deze mensen kozen ook voor Panis-Law


Ga je scheiden? Wij helpen je doorheen het proces, met succes!


Scheiden doet lijden. Het is net in die emotionele momenten in uw leven dat u nood heeft aan een vakkundig gespecialiseerd advocaat die u bijstaat in moeilijke tijden. Wij trachten op een respectvolle manier een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden en gaan voor u door het vuur als het nodig is.

Wij begeleiden u met begrip voor uw bekommernissen en werken de best mogelijke regeling uit inzake het omgangsrecht met en alimentatie voor de kinderen, verdeling van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Vraag nu volledig gratis en vrijblijvend advies aan één van de beste advocaten in de regio van Hasselt m.b.t. echtscheidingen.

KLIK HIER VOOR HULP

HEB JE EEN (ECHT)SCHEIDING? BESPAAR JEZELF HEEL WAT TIJD & KOSTEN VIA DEZE GIDS:

Dankzij het 8-stappenplan kom je niet voor verrassingen te staan & zal het je een grote som geld besparen.

Download deze extreem handige gids (volledig gratis) als je gaat scheiden en zorg ervoor dat jij niet de fouten maakt die andere wel maken omdat ze niet voldoende geïnformeerd te zijn.

KLIK HIER OM TE DOWNLOADEN

Dit mag je verwachten van Panis-Law uit Hasselt.


Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstan-digheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

Wat mag je van ons verwachten?


  • Het is volstrekt gratis. U betaalt ons niets wanneer u onderaan uw aanvraag indient en wij u vervolgens advies geven.
  • Blijkt dat het toch zinvol is om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat, gaan wij gratis na of u kosteloos van onze service gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies van een advocaat met 30 jaar ervaring in verschillende rechtsdomeinen.
  • Wij werken volledig onafhankelijk en dienen enkel uw belang.
  • Wij behandelen uw dossier in gans Vlaanderen.
  • Klantvriendelijke behandeling.

Ontvang gratis advies m.b.t. je scheiding bij Panis-Law! Vul onderstaand formulier in.


OPGELET: je gegevens zijn veilig bij ons. Deze zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien of om een afspraak te maken. Deze zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.