Ook zij kozen bij hun scheiding voor Panis-Law


Wij helpen je doorheen het proces, met succes!


Scheiden doet lijden. Het is net in die emotionele momenten in uw leven dat u nood heeft aan een vakkundig gespecialiseerd advocaat die u bijstaat in moeilijke tijden. Wij trachten op een respectvolle manier een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden en gaan voor u door het vuur als het nodig is.

Wij begeleiden u met begrip voor uw bekommernissen en werken de best mogelijke regeling uit inzake het omgangsrecht met en alimentatie voor de kinderen, verdeling van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Vraag nu volledig gratis en vrijblijvend advies aan één van de beste advocaten in de regio van Hasselt m.b.t. echtscheidingen.

KLIK HIER VOOR HULP

Waarom kiezen voor Panis-Law als uw scheidingsadvocaat?


Persoonlijk contact

Als advocaat zijn wij je vertrouwenspersoon. Je kan bij ons altijd persoonlijk terecht en we behandelen je dossier zelfstandig van A-Z zodat we continu een volledig overzicht hebben van de huidige situatie.

Kennis & ervaring

Bij Panis-Law garanderen we 100% tevredenheid. Panis-Law heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring als advocaat in familierecht en scheidingen, dit met succes!

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is kom je niet voor verrassingen te staan. We controleren altijd eerst op voorhand of je kosteloos gebruik kan maken van onze dienstverlening.

Wat mag je van ons verwachten?


  • Het is volstrekt gratis. U betaalt ons niets wanneer u onderaan uw aanvraag indient en wij u vervolgens advies geven.
  • Blijkt dat het toch zinvol is om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat, gaan wij gratis na of u kosteloos van onze service gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies van een advocaat met 30 jaar ervaring in verschillende rechtsdomeinen.
  • Wij werken volledig onafhankelijk en dienen enkel uw belang.
  • Wij behandelen uw dossier in gans Vlaanderen.
  • Klantvriendelijke behandeling.

Gepast advies ontvangen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.


OPGELET: je gegevens zijn veilig bij ons. Deze zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien of om een afspraak te maken. Deze zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.