Ga je scheiden? Wij helpen je doorheen het proces, met succes!


Scheiden doet lijden. Het is net in die emotionele momenten in uw leven dat u nood heeft aan een vakkundig gespecialiseerd advocaat die u bijstaat in moeilijke tijden. Wij trachten op een respectvolle manier een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden en gaan voor u door het vuur als het nodig is.

Wij begeleiden u met begrip voor uw bekommernissen en werken de best mogelijke regeling uit inzake het omgangsrecht met en alimentatie voor de kinderen, verdeling van het huwelijksvermogen, discussies i.v.m. nalatenschappen e.d.m. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Vraag nu volledig gratis en vrijblijvend advies aan. Panis-Law is overigens ook actief in gans Vlaanderen.

CONTACTEER ONS NU

Dit mag je verwachten van Panis-Law.


Persoonlijk contact

Uw advocaat is uw vertrouwenspersoon. U dient altijd bij hem persoonlijk terecht te kunnen. Uw advocaat dient uw dossier zelfstandig van A-Z te behandelen zodat hij overzicht heeft over het dossier en dit volledig doorgrondt.

Kennis & ervaring

Uw advocaat dient de vereiste kennis en ervaring te hebben om uw dossier onder de best mogelijke omstandigheden af te handelen. Dit is uw garantie op tevredenheid.

Correcte afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Indien het kostenplaatje op voorhand duidelijk is komt u niet voor verrassingen te staan. Bespreek met uw advocaat zijn wijze van tarifiëring.

Kies voor ervaring & zekerheid.


Het kantoor PANIS-LAW kan bogen op een jarenlange en rijke ervaring in de advocatuur. Ons kantoor heeft een bijzondere interesse, aanleg en know-how voor het bouw- en aannemingsrechtfamilierechtstrafrechtverkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. Wij verzorgen tevens de invordering en incasso van uw facturen.

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in onze aanpak. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte, stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100 % inzet alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.

Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u wordt begeleid op het volledig project van uw zaak met adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is PANIS-LAW uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening op maat gegarandeerd.

Wat houdt een adviesgesprek precies in?


  • Je adviesgesprek is volledig gratis & vrijblijvend.
  • Via onderstaand contactformulier kan je je adviesgesprek aanvragen.
  • Wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen contacteren wij jou voor een afspraak die voor beide partijen perfect past.
  • Tijdens het adviesgesprek kan je in alle discretie vertellen welk probleem je hebt en zullen wij trachten jou zo goed mogelijk te helpen.
  • Nogmaals: je dient hiervoor niet te betalen, het adviesgesprek is volledig gratis en je gaat naar huis met waardevol advies van een advocaat met meer dan 30 jaar ervaring.

Contacteer ons volledig gratis en vrijblijvend. Laat ons weten waar wij jou eventueel mee kunnen helpen.


OPGELET: je gegevens zijn veilig bij ons. Deze zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien of om een afspraak te maken. Deze zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.